eurowalk.hu: MINDEN, AMI NORDIC WALKING
SZÁNTÓ SZILVIA, NORDIC WALKING C-TRAINER2010. jún. 25-27.

Nordic Walking élménytábor a Bakonyban

Feledhetetlen élményekkel teli, igazi bakancsos kalandokkal kecsegtető nordic walking hétvégére invitálok mindenkit, aki szeretne megismerkedni ezzel a kitűnő mozgásformával. Természetesen azokat is szeretettel várom, akiket már megérintett ennek a sportnak a varázsa, és újrakezdőként szeretnék felfrissíteni, elmélyíteni a technikát.

A nordic walking elsajátításához, gyakorlásához ideális helyszínként szolgál az a Bakony rengetegében megbúvó üdülőpark, amely egyben gyönyörű túráink kiindulópontja is lesz.

Jelentkezési határidő: április 25!
Három nap harmónia, feltöltődés, közös gyakorlás, a tapasztalatok megosztása a társakkal, gyönyörű túrák, a bakonyi táj nyugalma: mindez együtt meghatározó élményt nyújthat mindazoknak, akik szeretnének mélyebben megismerkedni a nordic walking életérzéssel.

A szálláshelyünket körülvevő hatalmas park, a zöld pázsit, a fák, a virágok ideális körülményeket biztosítanak nordic walking programjainkhoz, de segítenek az ellazulásban, elmélkedésben is.

A táborhoz egyaránt csatlakozhatnak teljesen kezdők, újrakezdők, és olyanok is, akik már régebb óta nordicoznak, de idő hiányában csak ritkán, elsősorban egy-egy túrán hódolnak szenvedélyüknek.

Az első napon bő kétórás, alapos oktatást tartok a már megszokott színvonalon, ahol kezdőknek mód nyílik a technika elsajátítására, újrakezdőknek ismétlésre, gyakorlásra, az esetleges hibák korrigálására. És itt az oktatás után nem megyünk haza, folytatódhat a gyakorlás, és akár egy esti tábortűz mellett megbeszélhetjük a tapasztalatokat.

A videoanalízis pedig a technika még alaposabb elsajátításához nyújt segítséget.Program:
1. nap: június 25. péntek

Kora délután érkezés a parkba, szállás elfoglalása.

16 órától oktatás: ismerkedés a nordic walking alapjaival, gyakorlás.
Este „csapatépítés”, vacsora, tapasztalatcsere.2. nap: június 26. szombat

Reggeli után közös bemelegítés, a tanultak felelevenítése, gyakorlása, majd videofelvételek készítése az esti analízishez.

Ezután egész napos túrára indulunk a vadregényes Burokvölgybe.
Ez a romantikus nevű hely egy természetvédelmi területen elterülő igazi őserdő, amely védett növényeivel, állataival és kisebb nagyobb barlangjaival páratlan élményt nyújt az idelátogatóknak.

A fárasztó nap után a szállásra visszatérve közös nyújtás, majd vacsora következik.

Ezután megnézzük és elemezzük a videofelvételeket.
3. nap: június 27. vasárnap

Reggeli után közös bemelegítés, ezután félnapos túrára indulunk Jásdra és környékére. A Gaja szurdokon át érintjük Római-fürdőt, visszafelé pedig megpihenünk a Szentkútnál.

A Gaja-patak közel 2 km hosszú, mély és meredek falú szurdokvölgye, vízeséssel. A völgyoldalban nyíló Savanyú Jóska-barlang, a patakszinten kezdődő szűk forrásbarlang és egy pusztuló mésztufa képződmény figyelhető meg.

A keresztény szentkút 600 évnél is régibb, egyik legősibb búcsújáróhely hazánkban. A kápolnája 1825-1837 között épült barokk - rokokó stílusban, a korábbi fakápolna helyén.Részvételi díj, egyéb információk

A tábor részvételi díja: 25 000 Ft.

A részvételi díj tartalmazza:
- 2 éjszaka szállást reggelivel és vacsorával jól felszerelt, konyhával, fürdőszobával ellátott apartmanházakban. A szobák 3-4 ágyasak, minden szobában található egy franciaágy is;
- a nordic walking tanfolyam díját;
- a túrákat, a közös gimnasztikát, nyújtást;
- a videoanalízist.

A tábor után minden résztvevő ajándékba kapja a legjobb videofelvételeket tartalmazó CD-t.

Jelentkezési határidő: április 25, a részvételi díj 50%-ának befizetésével.

Mivel a szállás nagyon népszerű, a fenti időpontig tudják tartani, ezért csak az április 25-ig beérkezett jelentkezéseket tudjuk elfogadni.

Utazás: javasolt a telekocsi rendszer. Telekocsi szervezésében szívesen segítek, kérem, aki autóval jön, jelezze, hány utast tud fogadni.
Útvonal: Várpalota - Királyszállás (távolság Várpalotától: 10 km, Budapesttől: 100 km.)
Jelentkezés (kérem, az üzenet rovatba írja be nevét, telefonszámát, és azt, hogy BAKONYI TÁBOR, fontos!) Utasként betársulok/ utasokat fogadok -szabad helyek száma az autómban.

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotAz eredeti Nordic Walking technika