eurowalk.hu: MINDEN, AMI NORDIC WALKING
SZÁNTÓ SZILVIA, NORDIC WALKING C-TRAINER


Túra Június 6-án!
- 2020.05.24.

Leányfalu - Vöröskő körtúra, 12 km, találkozó 8.45-kor, indulás 9-kor, a túra időtartama kb. 4-5 óra, Duna-parti sétával, fagyizással egész napos program

továbbOktatás a Margitszigeten
- 2020.05.25.

Újra NW ABC, június 7-én, vasárnap reggel 9-11.30-ig, az alapok szakszerű elsajátításáért!

Várok mindenkit, jelentkezés a tovább gomb alatt:

tovább

DOLOMITOK - HATÁRTALAN ÉLMÉNYEK

Valle di Fiemme, 2010. szept. 30-okt. 3.


Ismét Dolomitok! Aki még nem volt, most végre átélheti, aki már volt, újabb fantasztikus élményekkel gazdagodhat! Ez az a túra, amely évről-évre fejlődik, zamatosabb, élvezetesebb lesz, akár a jó bor!

Tudni kell, hogy az olasz nordic walkigosok színe-java Val di Fiemmében él, itt van a fellegváruk, és most mi velük együtt fedezhetjük fel a lenyűgöző látványt nyújtó túraútvonalakat!

Olyan helyekre visznek el bennünket, amelyeket csak ők ismernek, érdemes tehát belevágni!

Figyelem: nem hegymászásról, kemény trekkingről, via ferratáról van szó: kellemes, igazi nordic walkingos gyalogtúrákat teszünk ebben a páratlan környezetben. A túrák hosszát, a nehézségi fokozatot a csapat teljesítőképességéhez mérten állítjuk össze, és akár két csoport is útnak indulhat egy-egy alkalommal: a bevállalósabbak keményebb terepen, a megfontoltabbak szelídebb utakon túrázhatnak, de a lényeg, hogy semki nem marad élmények nélkül!

Tipp: a mintegy 850 km táv két részletben is megtehető. Aki nem szeretne csütörtökön reggeltől délutánig vezetni, már szerdán is elindulhat. Néhányan ezt tesszük, keresünk szállást Linz/Salzburg magasságában. Aki úgy gondolja, csatlakozhat.Izzasztó túrák + kényelem + vendégszeretet


Többek között azért is szeretünk a Dolomitokban túrázni, mert egy-egy fárasztó nap után kényelmes hotelszobákban, kényeztető wellness szolgáltatások mellett pihenhetünk.

A mostani szállásunk is egy ilyen, minden igényt kielégítő 3 csillagos szálloda, a már megszokott, hagyományos olasz konyhával, vendégszeretettel.

A kényelmes szobák mellett wellness részleg is rendelkezésünkre áll, ahol szauna, török fürdő, hidromasszázs kád várja a megfáradt túrázókat.

Milyen élmények várnak ránk ott a felhők felett?Szép kövér mormoták, és...

.... hegyek és bocik, és bocik és hegyek............ és "malga" (hagyományos hegyi kunyhó istállóval, gyakran vendégfogadásra is alkalmassá teszik), és hegyek, és bocik.......koccintás valódi tejjel......és ha igazán csodálatos panorámára és életreszóló élményre vágyunk, megcsinálhatjuk a Castellazzo-i túrát, ami felvisz a Cristo Pensante (Elmélkedő Krisztus) szobrához.

Földön túli élmény ott lenni, fényképezkedni, elmélkedni a helyiek által kemény munkával megvalósított, és még keményebb munkával a hegyre szállított márvány Krisztus szobor és vaskereszt tövében.

Részvételi díj, egyéb információk

- 4 nap, 3 éjszaka 2 ágyas szobában, félpanziós ellátással 150 euró/fő + programdíj 50 euró.

- 1 ágyas szobában 180 euró/fő + programdíj 50 euró.

Az ár tartalmazza:
- a szállást félpanziós ellátással;
- a programszervezést;
- a Nordic Walking programokat, túrákat;
- a túravezetést helyi szakemberekkel;
- az idegenvezetést és tolmácsolást;
- a welness-részleg használatát.


Az ár nem tartalmazza:
- az utazást és a biztosítást, valamint a köztes étkezést.


Csoportlétszám: minimum 12 fő.
Jelentkezési határidő: 2010. szeptember 6. hétfő.

Indulás közösen autókkal Budapestről a kora reggeli órákban. Telekocsi szervezésében igény szerint segítek, de kérem, legyünk következetesek: tartsuk magunkat a megbeszéltekhez, hogy minél zökkenőmentesebb lehessen az utazás.


Jelentkezési űrlap (program neve-fontos-, név, telefonszám, telekocsihoz igény, felajánlás).

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotAz eredeti Nordic Walking technika